Despre noi

Green Yard este o societate comerciala de productie si servicii industriale de constructii si reparatii navale

Compania Green Yard

Green Yard este o societate comerciala de productie si servicii industriale de constructii si reparatii navale. A fost infiintata in anul 2000, impreuna cu un colectiv de muncitori experimentati din sectorul de constructii navale, dezvoltandu-se rapid si devenind o firma bine cunoscuta. Compania noastra ofera servicii industriale de constructii si reparatii navale de sudura, lacatuserie, tubulatura navala, instalare trasee electrice si altele.

Obiectivul nostru este de a oferi oamenilor siguranta prin realizarea de echipamente si module navale care corespund standardelor impuse si in respectul deplin fata de mediul inconjurator. In acest scop din anul 2008 firma a fost certificata ISO 9001 de Bureau Veritas si recertificata in anul 2012.

Regiunea geografica in care activeaza Green Yard este faimoasa pentru traditia constructiilor navale. Cele trei santiere unde compania este prezenta sunt pe portiunea maritima a Dunarii, care are o adancime de peste 20 metri, adancime care permite navigarea pe fluviu a multor nave maritime. Aceasta regiune este de asemenea foarte aproape de capitala Romaniei, Bucuresti, cat si de tarmul Marii Negre.

Certificări și Premii

În anul 2008, compania a implementat și certificat Sistemul de Management al Calității în conformitate cu standardul internațional ISO 9001:2008 cu valabilitate pe plan internațional, certificare ce garantează calitatea serviciilor și lucrărilor finale pentru orice parteneriat național sau internațional.

Echipa

În prezent, compania noastra are angajati 180 muncitori permanenti, specializati pe următoarele profesii: ingineri, economiști, maiștri, lăcătuși, instalatori (pipeworkers), sudori (electrozi, MIG / MAG, Corgon), mecanici, electricieni, muncitori sablare, vopsitori și altii. Angajații companiei au o experiență lungă în realizarea unor astfel de proiecte acasa și în străinătate.

Personalul Green Yard este unul diversificat, cu accent pe constructori de otel, sudori si a lucratori de conducte. Cei 8 ingineri care coordoneaza activitatea in diferite santiere navale, sunt, de asemenea, foarte experimentati. Echipele Green Yard sunt formate atat din muncitori de varsta mijlocie cu experienta cat si din tineri motivati​​. In acest fel s-a format un sistem de predare si invatare eficient si profesionist. In ceea ce priveste lucratorii care nu sunt calificati, acestia sunt in proces de calificare prin registre autorizate.

Cu toate acestea, societatea este atenta in continuare la lucratorii calificati de construcții navale care ar putea creste oricand echipa Green Yard, nu numai in dimensiune, dar si in nivelul de calificare. In acest scop cautam mereu muncitori talentati si experimentati in Romania, cat si peste hotare.

Parteneri